Carmen är ingen ko

Nåja, föreställningen gick bra trots höjden klarade både Lennart och Lena av miljöombytet från ladugården till operahuset och tillbaka igen.
Bönder på besök i huvudstaden kan ha tur, eller otur beroende på hu rman ser det, att träffa på en eller annan kändis. Det är det Lennart gjort här där han står bredvid den kände dramatenskådespelerskan Margaretha Krook utanför Dramaten.
Orsaken till Stockholmsbesöket var att se Carmen på Operan. Här ses publiken inta sina platser innan föreställningen.
Operahuset i Stockholm är rätt häftigt.Vilket Lennart här spanar in medan Lena kände hade litet svårare för höjden på 3-e raden.
Föreställningen gick bra ända till slutet men då gick det desto mer åt helsike för då mördades nämligen huvudpersonen Carmen. Vilket får sägas vara ett olyckligt slut. Här ser vi den mördade och hennes mördare.
Nu är det slut och de medverkande tackar hela publiken och speciellt småländska bönder för uppmärksamheten. I mitten ses dirigenten Daniel Blendulf, t.v. om honom ses Andrea Caré som sjön Don José och till höger Carmen sjäv som sjöngs av Katarina Dalayman
På väg ut i den stockholmska natten ser vi Lena och Lennart i Operans trapphall.

Lampan i salongen på Operan är rätt häftig. Som kuriosa kan nämnas att alla de små runda glaskuporna i lampkronan kommer från Småland. Närmare bestämt Kosta.

I original är glaskuporna mjölkvita och sådana går inte längre att få tag i så när en sådan går sönder måste den ersättas med en specialtillverkad ny glaskupa från Kosta, dock ej mjölkvit.