Vad har filmmogulen Weinstein i Hollywood gemensamt med TV4:s sexmissbrukande programledare? Jo, de går på rehabilitering. Några som däremot inte går på rehabilitering för sitt spridande av sex och porr över vårt land är familjen Bonnier.

Det är familjen Bonnier som äger TV4 där den tidigare penningmagneten och programledaren nu blivit portad för tid och kanske evighet. Därför kan man verkligen fråga sig om det verkligen rätt person som man hoppar på?

Visserligen får den kände programledaren på TV4 ta sitt ansvarför sitt agerande när han nu blir avstängd och tvingas till avbön inför hela svenska folket medan de som håvat in pengarna från hans program klarar sig helt utan kritik. Vilket egentligen är litet underligt för de som minns vilka det var som spred porren och dito bilder över Sverige när det begav sig på 1970- och 80-talen.

Borde inte upprördheten i stället gälla familjen Bonnier som i många år inte gjort annat än tjänat pengar på sex. Jag kommer ihåg de stora annonstavlorna med nakna brudar som gjorde reklam för Bonniers porrtidningar.

Visserligen måste alla ta ansvar för vad man säger och hur man uppför sig, men jag undrar ändå om inte de verkligt ansvariga kommer litet för billigt undan sitt ansvar vad gäller hashtaggen metoo med tanke på hur de spridit sex över samhället.

När nu familjen Bonniers största och tillika Sveriges malligaste morgontidning är upprörd över vilken verklighet som avslöjats i samband med #metoo så klingar det faktiskt ganska falskt med tanke på vilka som håvat in de verkligt stora pengarna på att sprida sexbudskap över Sveriges land och folk.


Kan det vara dessa som Bonnieroperans avslutning handlar om?

Lyssna gärna på Bonnieroperans avslutning där det konstateras att hela klanen Bonnier vilar säkert på fina småflickors fasta stjärt.

Så sant som det är sagt.

./.

Lyssna på Bonnieroperan.

Ett svar på “Ansvariga utan ansvar”
  1. moteld skriver:

    Man kan ju också se att det var Bonniers tidning Expressen som avslöjade namnen på Sveriges två kanske populäraste programledare, Timell o Kronér. Man riktigt gottar sig i sin skampålefunktion.
    (Det är inget försvar att sociala medier skrev om dem med namn).

  2.  
Lämna ett svar

Please copy the string amOLaD to the field below: