Idag gick en demonstration mot USA:s krig i Irak genom Stockholm. Förvånadsvärt många hade ställt upp i det gråkalla vädret för att visa världen vad de tycker om stormakternas onödiga dödande, som dessutom byggde på lögner från samma stormakter.


Ironi i den högre skolan!


Likkistor symboliserar kriget i Irak


Han vet vad USA:s krig innebär i praktiken.


Mycket folk var det som gick på Sveavägen och protesterade mot USA:s bombande i Irak.


Andra tjänar pengar på att köpa aktier i vapenindustrin. Förstår han att många tänkande svenskar skäms över att ha en sån utrikesminister?

Se också DN1, DN2

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

6 Svar på “Fem år sedan kriget startade”
 1. Jinge skriver:

  Bra bilder!

 2. Oscar skriver:

  Haha, vad är det för muppar, de ser helt vansinnigt löjliga ut!

 3. Lasse skriver:

  Oscar:

  Det är en sak att se ´”vansinnigt löjliga ut” och att göra som du, nämligen att öppna munnen och tydligt bevisa att man är det.
  Grattis till självmålet!

 4. Jan Viklund skriver:

  Mycket bra foton. Har sökt förgäves efter bildmaterial på nätet från demonstrationerna i lördags. Sammanställde en 4 minuters kortfilm, med Mikael Wiehes hälsning till Carl Bildt på Sergels Torg:

  ”Iraq Occupation Song Contest” (Melodifestivalen var ju viktigare för SVT som bekant)

  http://www.youtube.com/watch?v=Jlh1vwbNoJU

  Hoppas Du inte ser det som egen ”reklam”, videon är till för kampen mot ockupationen, inte för mig.

 5. Anonym skriver:

  Fuck de människor som gör krig i Irak och hela världen!! fan åt skogen med dem!! fattar de inte vad de gör med människor eller!?!? ALLA HATAR ER!! och jag håller faktist med några av er, den där frun med svarta dräkten såg löjlig ut!
  P.S: bra bilder

 6. lora skriver:

  spelar roll vad man är, männikor dör varje dag, och jah kommer från irak och vet hur mycket kriget har gjort medans alla andra arabiska länder bara kollar på och utnyttiar oss som skit, så jävla trött på för att männikor ska gå efter religon, om man e muslim så är man det, om man e kristen så är man det också, inse bara att männikan är cp och att vi bråkar om sånt gör det bara värre. Vi utnyttias och dom tar vår olja och pengar mendans männikor dör

 7.  
Lämna ett svar

Please copy the string MoPqlY to the field below: