Hon vann fighten igen! Jag är inte förvånad.

När drevet mot Aftonbladet nu gått i DN och SvD och även i SVT har syftet varit att nita Åsa Linderborg så att AB ska känna sig tvingade att avskeda henne är det skönt att se att hennes svar på drevet i Aftonbladet idag i själva verket nitar hennes kritiker!

Snacka om att sopa banan med sina kritiker! De som krävt att hon inte ska ”gömma sig bakom Jan Helin” har nog gjort ett misstag av rang!

För när de nu får svar på tal av Åsa så visar det sig vem som har något innanför pannbenet.

Hon är kristallklar! Hon har dessutom förmågan att se det väsentliga i hela den här affären, nämligen: ”Med antisemitismen som anklagelsevapen har Israel en fördel som ingen annan, och kan skaffa sig ett brottsregister som omvärlden antingen visar förståelse eller blundar för.”

Men frågan är ändå om inte avslutningen på hennes svar i Aftonbladet är ett under av klarhet som gör att hennes kritiker troligen ligger på knä och tuggar mattfransar så det stänker ur mungiporna:


Man ska inte hoppa på de som klarar av att klå en.

”I själva verket önskar ”Mellanösterns enda demokrati” att Sverige nu ska upprepa sina försyndelser under kriget: styra och censurera de medier som inte smeker krigsförbrytare medhårs. Men det är ju det förflutna vi skäms så för – även om alla tydligen inte har lärt något av historien.”

Just det, där satt den!
Knock-out!

Läs hela Åsa Linderborgs svar till de som inte vill veta sanningen., J

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

12 Svar på “Hon vann fighten på knock-out”
 1. Dimitra skriver:

  Jag läste hennes artikel idag,, Hon är skarp och väldigt tydlig ,,
  heja Åsa

 2. Kaj Raving skriver:

  Det är omöjligt att inte imponeras av Åsa…

 3. Leif Kjellberg skriver:

  Skulle tro att den israeliske utrikesministern sitter lösare på sitt jobb än vad Åsa Linderborg gör.

 4. Leif Kjellberg skriver:

  http://www.jpost.com/servlet/Satellite?pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull&cid=1145961280390
  Troligen kan inget civiliserat land hålla sig med en minister som offentligt förespråkar avrättning av parlamentsledamöter.
  Att ”execution” förutsätter att dödsstraff finns med i landets lagar, vilket inte är fallet, verkar inte bekymra den rabiate utrikesministern.

 5. Nicklas Eriksson skriver:

  Hon är alltid bara bäst! Så fantastiskt skönt att läsa en kolumnist som inte stryker makten medhårs!

 6. Lasse skriver:

  Kaj:

  Ändå finns det rätt många som inte gör det. Hur det nu är möjligt? Jag gissar på avundsjuka.

 7. Lasse skriver:

  Nicklas:

  Jo, och stryker man inte makten medhårs blir man givetvis hatad. Det är det som nu syns i diverse borgerliga kommentatorers skriverier. De är helt enkelt rädda!

 8. Lasse skriver:

  Leif:

  Inte om maktens megafoner (läs: borgerliga skribenter i borgerlig press) får som de vill.

 9. Leif Kjellberg skriver:

  Jo, vad gäller Lieberman är jag ganska säker på att han kommer att bli utbytt mot någon mera rumsren person.
  Ingen förment demokratisk stat har råd med en rabiat utrikesminister som faktiskt, t ex, offentligt förespråkar avrättning av parlamentsledamöter, detta t o m trots att landet inte ens har dödsstraff.
  Intressant är också att Haaretz, Israels förmodligen inflytelserikaste tidning verkar ha fått nog av dåren.

 10. Magnus Berg skriver:

  Jag älskar Åsa Lindeborg just pga hennes otroligt skarpa hjärna. Hon vinner varje debatt. Hittade en gång videosekvens på nätet där hon får historikern Peter Englund att framstå som lite eljest. Och när hon debatterade instiftandet av Forum för levande historia i radio så var ju hennes argumentation knivskarp till skillnad mot svamlande debattmotståndare. Nu ska jag läsa hennes garanterat lysande inlägg mot censurivrarna… ;-)

 11. Lasse skriver:

  Magnus:

  Åsa Linderberg mot Peter Englund! Jo, den matchen skulle jag vilja se. Bägge är historiker och en av dem klart lysande. Själv anser jag att det inte går att jämföra dem på samma veckodag, Linderborg mosar Englund i vilken debatt som helst!

 12. Peter skriver:

  Hej.. är du nationalsocialist? Seriöst. Hela bloggen jäser ju av protektionism, benhård och urartad kollektivism, med ”folkideal”/ ”folkets vilja” och resten av utopia-galenskaperna från trettiotalet tills det går åt h-lvete. Kusligt, vad har du för problem med demokrati.. egentligen?

 13.  
Lämna ett svar

Please copy the string c8usTw to the field below: