Kollade in SvT-text nu på morgonen och det är inte klokt vilka idéer som läggs fram för att minska arbetslösheten.

En rubrik löd ”Myndighet vill förbjuda djursex.” Jag kan inte tolka det på annat sätt än att man ämnar ge yrkesgruppen inseminvetrinärer ett starkt uppsving.

Dessutom måste väl antalet skogvaktare minst tiodubblas om de också ska kunna hålla koll på att djuren inte ägnar sig förbjudna lekar.

Eller är det meningen att jägarkåren ska utbildas till inseminatörer och kunna gripa in om höstarna när råbocken lockar på geten med sitt urtidsskall?

Fast är man riktigt säker på att djuren verkligen vill träffa en inseminatör i stället för någon av motsatt kön? Vad händer om en arg älgtjur hellre vill träffa en älgko i stället. Arga älgar är inte att leka med!

Eller har jag missförstått något?

Andra bloggar om: , ,

3 Svar på “Inseminering ökar starkt”
  1. Jinge skriver:

    Du har nog missat något… :)

  2. Kurt skriver:

    Det måste vara ett förslag som kommer från kristdemokraterna? De är ju motståndare till allt sex som inte sker under täcket i sängkammaren. Men väl i sängkammaren så är det nog OK med djursex även för kristdemokraterna. Så vi kommer nog snart att få se en lag från Eskil Erlandsson om att korna måste ha täcken på sig!

  3. Förbud mot djursex förbereds i Knöstofta — KnöstoftaMagazinet skriver:

    […] att ha tagit del om information kring djurens promiskuösa leverne samt myndigheternas självklara strävan att övervaka inte bara människor utan även djur – […]

  4.  
Lämna ett svar

Please copy the string SM0MPY to the field below: