Så här gör man när man vill få folk att tänka blått:

Den som tror att man inte påverkas av sättet som pressen presenterar nyheter har inte förstått mycket.

AB, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, DN, 1, 2, 3, 4, 5, 6, SvD, 1, 2, 3, 4, 5, 6, Exp, 1, 2, 3, 4, Dagen, SVT, 1, 2, 3, 4, HP

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

5 Svar på “Konsten att få folk att tänka blått”
 1. TC skriver:

  Paret Juholt, Juholt plus sambo, har ju uppenbarligen redan en bostad och bor i Stockholmsregionen så Juholt har väl egentligen ingen rätt alls till den bostadsersättning som är avsedd för de Riksdagsledamöter som inte har någon övernattningslägenhet alls i Stockholmsregionen?

 2. Lasse skriver:

  TC:

  Jo han har rätt till ersättningen. Om den rätten är lämplig kan man definitivt diskutera, jag tycker riksdagsmännens löner och förmåner borde sänkas rejält. Men så länge de har rätten ska vi inte gnälla. Det finns ett parti som vill ändra på det.

 3. Carl skriver:

  Klockren skärmdump, att vi i Sverige skulle ha fria medier är en myt som jag hoppas att allt fler nu börjar inse.

 4. Carl skriver:

  Här kan ni förresten höra Aftonbladets chefredaktör Jan Helins taffliga försvarstal angående drevet mot Juholt i P1s Medierna: http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=3520192&t=161

 5. Sanity skriver:

  Är det ingen som fattat att aftonbladet är en reklam-blaska där vem som helst kan köpa reklam-utrymme? Att bli stämplad som tidning är ju bara för att folk ska tro att det finns något nyhetsvärde i detta – det måste ju finnas någon anledning att titta i tidningen – Och framförallt den webb-baserade har de ju t.o.m gått ut offentligt att den drivs bara av reklam!Men det är kanske inte många förstår orden.
  Metro fungerar precis likadant. Men Metro var t.o.m så fula att de hittade på artiklar utan någon som helst verklighetsanknytning tills folk började klaga på TT för deras artiklar – För de gjorde misstaget att kalla artikelförfattaren för ”Metro TT” – vilket de ändrade sedan till endast ”Metro” för några år sedan. Det är en ren pärs med dagens tidningar. De är få man kan lita på – Om någon.

 6.  
Lämna ett svar

Please copy the string H8mfTc to the field below: