Århundradets eller årtusendets scoop? Visste ni att kyrkan en gång i tiden förbjudit vad Jesus sagt till sin bror om livet, döden och himmelriket?

Två amerikanska forskare har hittat ett manuskript som förvarats vid Oxfords universitet.

Det lär vara skrivet ca 400-500 år efter det Jesus berättat för sin bror hur han skulle göra för att efterträda Jesus själv som sagoberättare efter sin egen död.

Bland annat berättade Jesus att både han själv och brorsan skulle dö våldsamt, men att det inte fanns någon orsak till oro.

Däremot skulle lillebror vara tvingad att komma ihåg lösenord som Jesus gav honom för att kunna undkomma de som vaktade den materiella världen. Ungefär som vilken datoranvändare som helst numera.

Jesus lillbrorsa hette Jakob och ska ha blivit mördad år 62, men hur, varför och av vem är det ingen som vet. Konstigt nog eftersom man tydligen vet att han blivit mördad.

Nåja, som vanligt med religion så kan man tro vad fan som helst. Faktum är att det finns forskare som tvivlar på att Jesus bror Jakob ens existerat, ja man tvivlar till och med på beskrivningarna om Jesus själv.


Årtusendenas lögnare.

Det som återstår att forska om innan hela sagan om Gud och Jesus förpassas dit där den hör hemma, nämligen i papperskorgen är att besvara frågan om hur tusan Maria kunde vara oskuld trots att hon påstås vara mamma till både Jesus och hans sex syskon.

Det var full rulle hos Maria med tanke på att Jesus hade minst sex syskon, varv två systrar. Frågan är om de inte i själva verket var halvsyskon till Jesus med tanke på att Marias man ju inte var pappa till Jesus.

Århundradets scoop är årtusendets lögn!

./.

2 Svar på “Lögnernas årstid är nu”
 1. Ulla Johansson skriver:

  Verkligen årtusendets lögn. En stor lögn bland alla andra etablissemanget matar oss med. Därtill förolämpningen med alla kristna inslag i dagspress,
  SVT och alla kristna julsånger som vi plågas med i varuhus och annan offentlig miljö. Som om vi vore på dagisnivå och beredda att tro på sagor.Och skolans elever matas med samtliga kristna myter kring julen. Som om jesusbebisar i krubbor och ”flykten till Egypten” vore verkliga händelser. Historiska sanningar. Just skolans indoktrinering finner jag särskilt motbjudande. Att pressa dessa myter och sagor på barn. Adventsfirande, kyrkobesök, bibelläsning. Lärarna bryter här uppenbart mot skollagen som säger: Utbildningen skall vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Vetenskaplig grund. Kristna myter kring julen bryter så uppenbart mot detta. Otroligt att indoktrineringen tillåts fortsätta i trots mot skollagen.
  Vem sätter stopp? Är alla svenska politiker lika indoktrinerade? Eller fega?
  Ulla Johansson

 2. Anders Åberg skriver:

  Tyvärr tror jag dessa knäppa sagor börjar sprida sig igen. Det kan i och för sig vara en missbedömning utifrån hur mycket dom syns på nätet. Jag vet inte, men jag tycket iallafall att man skall gå emot det när det dyker upp. Kolla på dom här stollebloggarna får ni se.
  https://helapingsten.com/
  https://svenskapologetik.wordpress.com/

 3.  
Lämna ett svar

Please copy the string R4g74J to the field below: