Skrämmande nyheter för nästa generation på radions Studio Ett.

Jag hörde på Studio Ett i Sveriges radio att japanerna har alldeles för lite sex. Japanerna hör till de folk som har minst sex av alla folk.

Det var en skrämmande nyhet som många borde ta åt sig och fundera över. Den fråga vi bör ställa oss är om vi vill hamna i samma situation? Det är nämligen vad vår regering vill. Hur ofta har vi inte hört företrädare för Svenskt Näringsliv och borgerligheten säga att vi måste börja jobba som japanerna för att klara konkurrensen? Man får väl ha viss förståelse för att de inte berättar om allt vad det innebär!

Radion intervjuade en japansk läkare som sade att orsaken till de sällsynta kärlekslekarna var att japanerna jobbade så mycket. De jobbade så hårt och länge att de kom hem så utmattade att de helt enkelt inte orkade med sex.

Det är rätt skrämmande med tanke på att det är precis vad regeringen önskar ska bli fallet även i Sverige!

Ständigt får vi höra från borgerligheten att vi måste jobba mer. Vilket alltså innebär att vi i framtiden, om regeringen får sin vilja igenom, kommer att ägna oss åt sex i betydligt mindre omfattning än vi gjort hittills.

Är det en framtid vi vill ge våra barn och barnbarn? Ja, får vi tro regeringen så är det en framtid utan sex vi har att se fram emot.

Det finns nästan alltid två sidor av myntet.

Vill vi ha det som i Japan där det minskade kärlekslivet gör att man fått en åldersexplosion där allt färre yngre ska ta hand om allt fler äldre för att folket inte orkar ägna sig åt det väsentliga?

Det låter ju bra att folk inte ska slöa på jobbet utan anstränga sig mer så att företagsägarna kan optimera sina inkomster. Men hur många tänkte på vad det också kommer att innebära för kärlekslivet? Nämligen mindre ork för sex.

Nu återstår att höra vad svenska kyrkan, påven, Livets ord, facket och inte minst vår borgerliga regering har att säga om saken.

För mycket sex är inte heller bra, se SvD.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

9 Svar på “Mindre sex med borgerlig regering”
 1. Jinge skriver:

  Det var en intressant vinkel! :-)

  Ptja, nyliberaler och moderater har väl knappast sex alls? Iaf om de inte har någon sedelbunt till hands..

 2. Lasse skriver:

  Jinge:

  Mja, med tanke på att det finns alltför många nyliberaler nu så får vi hoppas att de blir framtidens offer när det gäller att jobba mer, som de så ihärdigt framhåller är nödvändigt.

 3. Kurt skriver:

  Jag undrade just varför socialminister Göran Hägglund åkt till Japan. Han kanske inte bara ville frottera sig med kungligheter, utan också passa på att få tips om hur man minskar omoralen i samhället!

 4. Lasse skriver:

  Kurt:

  Han ska antagligen studera hur hårdare jobb kan minska aborter.

 5. Kerstin skriver:

  Lasse och Kurt:
  Och ser man sedan till att det undermedicinerade svenska folket stoppar i sig fler antidepressiva, ja då slipper vi sex totalt.

 6. rolle skriver:

  Det bästa vore om alla borgare slutade ha sex då skulle många problem lösas i och med nästa generation.

 7. Lasse skriver:

  rolle:

  Ja, det kan du ha rätt i. Tänkte inte på det.

 8. Herpes skriver:

  Jag skiter i att jobba helt och hållet för att orka ha så mycket sex som möjligt. Bidrag och sex är livet.

 9. Lasse skriver:

  Herpes:

  Gör som du vill men tänk på att du kan få herpes!

 10.  
Lämna ett svar

Please copy the string ZaEdWi to the field below: