Värmen kom åter och hindrade tillfälligt Lööfen att falla till marken. Förr eller senare kommer dock kylan och då om inte förr faller Lööfen till marken och får krattas ihop för att bli gödning till bönderna.

United Minds månatliga opinionssiffror måste vara rena lyckan för Annie Lööf när centern har kravlat sig ytterligare litet över fyraprocentsstupet, nämligen till 4,7 procent. Partiet som de hade valsamarbete med för att hjälpa in i riksdagen, Kristdemokraterna, håller näsan precis ovanför ytan med sina 4,1 procent.

Efter Centerpartiets festliga slöseri med skattebetalarnas pengar har åtminstone Moderaterna insett att man måste sjösätta operation ”rädda Centerpartiet”. Man frågar sig vad Alliansen ska göra hos Annie Lööf i Småland nu när de tackat ja till hennes inbjudan att besöka hennes barndomshem? Kratta Lööf? När ska Moderaterna sjösätta operation ”Rädda Kristdemokraterna” och hur ska det gå till? Bönestunder inför voteringarna i Riksdagen?

Dagens Nyheters egen ynkrygg Peter Wolodarski förnekar sig inte. Han fortsätter att ljuga svenska folket rakt i ansiktet med fortsatta påståenden om att Jan Guillou varit spion åt Sovjet.

Detta trots att SÄPO framhållit att Jan Guillou inte alls varit vare sig spion eller landsförrädare.

Att beskylla oskyldiga för något av det värsta brott man kan göra sig skyldig till är faktiskt inte värdigt en ledarskribent som själv anser sig seriös. När det ändå händer är det ett exempel på ett försvar av något som inte går att försvara, nämligen ockupation av främmande länder där Sverige inte har något att göra.

Att svenska soldater dödar och förtrycker oskyldiga Afghaner borde inte Peter Wolodarski försvara, inte minst med tanke på att motiveringen till ockupationen utgick från att terrordåden i USA hade sitt ursprung i Afghanistan. Vilket är litet konstigt med tanke på att det i stället kom från Saudiarabien. Men det skiter väl Peter Wolodarski i bara han kan kasta litet skit på Jan Guillou, en skribent och journalist vars skrivkunnighet och kunskap Peter Wolodarski inser att han aldrig kan nå upp till.

I stället för att fjanta sig och skriva om saker och ting han inte förstår kunde han försöka förklara för väljarna vad folkpartiet egentligen vill med tanke på att partiets opinionssiffra fallit med 1,7 procent trots att man fått försämra den svenska skolan precis som man sagt sig vilja göra.

Wolodarski borde jobba på Pravda.

./.

DN, 1, SvD, 1, 2, AB, 1, 2, SVT, AR

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Please copy the string QbYUCE to the field below: