Tortyr är mycket effektivt när det gäller att få terrorister att bekänna vilka terrordåd de har utfört.

Maj Wechselmann skriver på Aftonbladet kultur om hur tortyr fick den misstänkte terroristen Khalid Sheikh Mohammed att bekänna sina brott.

När Sheikh Mohammed fått sin behandling av vattentortyr så bekände han en hel del, vissa saker faktiskt rätt överraskande.

Först och främst bekände han att han planerade 11 septemberattacken tillsammans med Usama bin Ladin, och Ramzi Bin Al Ship.

Sedan erkände han att han själv huggit huvudet av den amerikanske journalisten Daniel Pearle. Men inte nog med det. Han planerade också bombningen av nattklubben på Bali 2002.

Dessutom, som grädde på moset, var han också med och planerade attentat mot Empire State Building, Panamakanalen, börsen i New York, Heathrow i London.

Han var också som 16-åring med och planerade ett mord på USA:s dåvarande president Jimmy Carter. Senare planerade han också mord på Bill Clinton och Pakistans president Pervez Musharraf.

Men det var inte bara mord på politiker som han planerade. Nej, han var också med och planerade mord på påven Johannes Paulus. Plus 17 terrordåd ytterligare.


Erkänner allt USA vill.

Säga vad man vill om jänkarnas förmåga att plocka fram erkännanden, men duktiga är dom.

Vattentortyr är alltså ett mycket effektivt vapen i det internationella kriget mot terrorismen. Varför hålla på med töntiga förhör enligt Genevekonventionen när man kan få fram bättre och snabbare svar genom tortyr.

Napoleon måtte varit en klåpare som ansåg att tortyr var helt värdelöst när det gällde förhör eftersom man då inte fick fram sanningen utan man fick de svar man ville ha, oavsett det var sanningen eller inte.
Själv skulle jag vilja veta hur det ser ut i hjärnan på dem som tror att man kan få fram sanningen genom tortyr.

Se AB.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

2 Svar på “Så får man fram sanningen”
  1. Kerstin skriver:

    Intelligensen hos dem som sysslar med den här typen av tortyr-förhör torde ligga någonstans i närheten av dyngbaggens!

  2. Kurt skriver:

    Mycket praktiskt och effektivt. Nu kan man naturligtvis inte godkänna alla dessa erkännanden, en del av dem bör man naturligtvis spara till andra personer som man vill avrätta.

  3.  
Lämna ett svar

Please copy the string N73JU8 to the field below: