Jag mötte den här filuren ute i den småländska skogen och tro det eller ej, men den viftade, inte på svansen, men väl på stjärten när den var glad. Som vilken hund som helst.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

7 Svar på “Viftar på stjärten”
 1. Gunilla Thelander skriver:

  Vem skulle inte vifta på stjärten om man befann sig på grönbete!
  Gunilla

 2. Kerstin skriver:

  Vad 17 är det där för en pippi? Ser ut som en korsning mellan en kalkon och en gås.

 3. Kurt skriver:

  De har ju blivit populära de senaste åren, de lär ju t o m hyras ut till dem som har problem med spanska skogssniglar, om de nu inte även äter upp grönsaker och annat som de skall skydda?

 4. Lasse skriver:

  Kerstin:

  Det är en myskanka. De är bra att ha eftersom de, precis som Kurt säger, gillar mördarsniglar. Har man såna sniglar är det bra att ha ett gäng myskankor för de gör processen kort med sniglarna. Dessutom är de trevliga.

 5. Kerstin skriver:

  Aha, hade ingen aning om att de såg ut så. Vi har lyckligtvis inga mördarsniglar där jag bor, så tills vidare blir det inga sådana här :-).
  Däremot funderar vi på att skaffa höns igen. Min favorit är Ljus Sussex, det blir kanske inte mängder med ägg, men tillräckligt och stekarna är fantastiska, stora som kalkoner nära på.

 6. Lasse skriver:

  Kerstin:

  Jag har ingen aning om man kan äta myskanka, men jag antar att det går. De värper i alla fall, så ägg får man.

 7. maj skriver:

  Skaffar man en så snäll och trevlig gås skall man väl inte ha ihjäl den? Förstår inte varför empatiska individer ens kan diskutera saken….

 8.  
Lämna ett svar

Please copy the string NTMEFz to the field below: